A kezelni kívánt testrészen használj olajmentes bőrradírt a száraz, hámló bőrréteg eltávolítására. Utána tusolj le. A magas pH értékű szappankészítmények, mint például a hagyományos tusfürdő, negatívan befolyásolják bőröd barnaságát és hidratáltságát. Az UV mentes barnaság megőrzése érdekében használj Amber-Sun hidratáló tusfürdőt, amely tökéletes pH egyensúlyt biztosít bőröd számára. A fújás napján kerüld a testápoló illetve egyéb krémek, parfümök használatát. A szűk ruha ledörzsölheti, elmaszatolhatja a kozmetikai bronzosítót, ezért érdemes bő és sötét ruhában jönnöd. 

A kezelés menete

Fújás előtt a kezelni kívánt testrészen PH beállító folyadékot permetezünk a bőrödre, amit vizes kendővel egyenletesen szétkenve, enyhén hidratálja és helyreállítja bőröd PH szintjét. Ezáltal barnább, természetesebb színt eredményez. A tenyér, körmök, bőrkeményedések és lábfej elszineződésének elkerülésére védőkrémet használunk. 

Ez után következik a fújás, 6 féle színárnyalatból választhatsz: 

  • világos  árnyalatok: Norvell Venetian, Norvell Venetian Plus
  • sötét  árnyalatok: Norvell Dark, Norvell Double Dark
  • extra sötét árnyalatok: Norvell Triple Dark, Norvell Black Out

Létezik 8 illetve 4 óra alatt lemosható folyadék is. 

A folyadékot egy erre a célra kifejlesztett kopresszoros pisztollyal permetezzük a bőrre, amely néhány perc alatt teljesen megszárad, a hajlatokat levegő segítségével szárítjuk. Az UV mentes barnítás egy természetes barnaságot eredményez, amivel nem csak nyáron, hanem egész évben megőrizheted nyári barnaságod!

Otthoni ápolás, utókezelés

Az UV mentes barnulás követően 8 órán keresztül kerüld az izzasztó tevékenységeket és a lefújt testrész vízzel való érintkezését, hogy megfelelő ideje legyen a DHA -nak kifejteni kémiai hatását. Az oldatok hatóidejét nem érdemes túllépni, mert nem attól leszel barnább, hogy tovább tartod a bőrödön. 

Amikor már kialakult a barnaságod, olyan tusfürdőt használj, amit kifejezetten UV mentes barnításhoz fejlesztettek ki.  Az Amber Sun – Hidratáló Tusfürdő gél megakadályozza a gyors kopást és folyamatosan szinten tartja a bőröd PH értékét. 

Az első tusolásnál ne lepődj meg. NEM mostad le a barnaságod! A vizet elszínező barnaság csak az azonnali hatást nyújtó kozmetikai bronzosító. A lemosott bronzosító alatt a DHA által elért gyönyörű barna szín felszínre kerül.

Tusolás után nedvesen a szín érzékeny, ezért ne dörzsöljük törülközővel, csak itassuk fel a nedvességet a bőrünkről. Minden fürdés után hidratáld a bőrödet Amber Sun-Testvajjal vagy Prolong Color-Hidratálóval. A Prolong formulájának köszönhetően bőrszíned fokozatosan, egyenletesen fakul ki. Értékes összetevőinek öszönhetően bőröd megőrzi víztartalmát, mellyel elkerülhető az egyenlőtlen fakulás, növeli a szín tartósságát. Rugalmassá, feszessé teszi bőröd. A DHA bronzosító tartalma biztosítja, hogy a barnaság napokkal tovább tartson.

Kezelések között

Az intenzívebb szín érdekében két, egymást követő UV mentes kezelés között javasolt a 4 FACES korrektor spray, Amber Sun- Önbarnító Hab Bronzosítóval, Amber Sun-Testápoló krémek (bronzosító vagy bronzmentes készítmények egyaránt) használata. 

Milyen tartós az UV fény-mentes barna szín?

A természetes színhatású Norvell barnaság egyéntől és a bőr hidratáltságától függően 7-10 napig tart. A barnítás utáni időszakban Pro-Long színszabályozó hidratálókrém segítségével tartósabb eredmény érhető el.