Hasznos tanácsok az UV mentes barnításhoz

A kezelni kívánt testrészen használj olajmentes bőrradírt a száraz, hámló bőrréteg eltávolítására. Utána tusolj le. A magas pH értékű szappankészítmények, mint például a hagyományos tusfürdő, negatívan befolyásolják bőröd barnaságát és hidratáltságát. Az UV mentes barnaság megőrzése érdekében használj jó minőségű hidratáló tusfürdőt, amely tökéletes pH egyensúlyt biztosít bőröd számára. A fújás napján kerüld az ammonia tartalmú krémeket illetve parfümök használatát. Reggel olaj mentes hidratáló krémet használj a megfelelő ph kialakítása miatt. Fújás után teshez simulósabb pamut ruházatot érdemes viselned.

A kezelés menete

A kezelés alatt viselhetsz fehérneműt, fürdőruhát ( ez esetben ne legyenek lógó, lifegő részei) vagy nem, ez rád van bízva. A tenyér, körmök, bőrkeményedések és lábfej elszineződésének elkerülésére védőkrémet használunk. 

Ez után következik a fújás, 3 féle színárnyalatból választhatsz: 

  • világos  árnyalat – 4órás száradás után
  • közepes  árnyalat – 6órás száradás után
  • sötét árnyalat – 8órás száradás után

A folyadékot egy erre a célra kifejlesztett kopresszoros pisztollyal permetezzük a bőrre, amely néhány perc alatt teljesen megszárad. Az UV mentes barnítás egy természetes barnaságot eredményez, amivel nem csak nyáron, hanem egész évben megőrizheted nyári barnaságod!

Otthoni ápolás, utókezelés

Az UV mentes barnulás követően a kívánt árnyalattól függően 4 – 6 vagy 8 órán keresztül kerüld az izzasztó tevékenységeket és a lefújt testrész vízzel való érintkezését, hogy megfelelő ideje legyen a DHA -nak kifejteni kémiai hatását. 

Amikor már kialakult a barnaságod, olyan tusfürdőt használj, ami jobb minőségű, krémesebb állagú és biztosan nem szárítja ki a bőrödet. 

Az első tusolásnál ne lepődj meg. NEM mostad le a barnaságod! A vizet elszínező barnaság csak az azonnali hatást nyújtó kozmetikai bronzosító. A lemosott bronzosító alatt a DHA által elért gyönyörű barna szín felszínre kerül.

Tusolás után nedvesen a szín érzékeny, ezért ne dörzsöld törülközővel, csak itasd fel a nedvességet a bőrödetl. Minden fürdés után hidratáld a bőrödet. A Norvell formulájának köszönhetően bőrszíned fokozatosan, egyenletesen fakul ki.

Milyen tartós az UV fény-mentes barna szín?

A természetes színhatású Norvell barnaság egyéntől és a bőr hidratáltságától függően 7-10 napig tart. A barnítás utáni időszakban Pro-Long színszabályozó hidratálókrém segítségével vagy a Mousse barnító habbal még tartósabb eredményt érhetsz el.