A dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákért!

Mit kell tudni róla?

A műszempillaszálak szintetikus anyagból készülnek és allergiamentesek. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak és viselés közben nem érezhetőek. Az építés során a saját szempillákat először megtisztítom, majd csipesszel egyenként szétválasztom. 

A „hagyományos” (soros vagy tincses) műszempillával szemben a 3D/4D műszempillát szálanként rögzítem a saját szempillákhoz. 

Többféle színű, vastagságú (0.15mm, 0.20mm, 0.25mm), hosszúságú (7mm – 16mm), és ívű (J, B, C) szempilla közül választhatsz. A szimpla mellett létezik dúsító szempilla is, amellyel még dúsabb hatást érhetsz el. Az építés során a saját szempillákat először megtisztítom, majd csipesszel egyenként szétválasztom. Többféle hosszúságú, vastagságú és ívű pilla közül kiválasztva a legmegfelelőbbet, orvosi minőségű ragasztóba mártva, egyenként az élő szempillákhoz rögzítem. A műszempillaszálak szintetikus anyagból készülnek és allergiamentesek. A rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak és viselés közben nem érezhetőek.  

Mennyire tartós?

A ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillához, hogy csak a természetes szempilla cserélődésével fokozatosan hullik ki. A 3D/4D műszempilla eredeti kinézetének megőrzéséhez 3-4 hetente érdemes töltetni.

Mennyi szempilla kerül felhelyezésre szemenként?

Körülbelül 60-70 szál kerül felhelyezésre szemenként a saját szempillák számától függően. A még természetesebb hatás érdekében, általában 3 különböző hosszúságú 3D/4D műszempillát használok a felhelyezésnél. Igény szerint ez lehet kevesebb vagy több.

Különleges alkalmakra

Díszíthető csillámporos műszempillával, Swarovski kristályokkal és/vagy akár választhatsz többszínű pillák közül is.

Az elkészült szempilla hosszabbítás után az első 48 órában kell különlegesen vigyázni, hogy

NE ÉRJE VÍZ, SMINK ÉS SMINKLEMOSÓ.

48 óra letelte után akár, sminkelhető is (KIVÉVE vízálló szempillaspirál).