Ha kerülnöd kell a napot, vagy az UV fényt, vagy csak szeretnél gyorsan szép barna lenni, most BŐRÖD EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE mellett is lehetsz napbarnított egész évben! 

Napozás helyett PRÓBÁLD KI  az UV MENTES BARNULÁST!

UV mentes barnítás

Választhatod, hogy szakember fújjon le ph egyensúly beállítással együtt vagy a Norvell önbarnító termékeivel barnítod magad otthon. Használatához mindenképpen kérj tanácsot.

Az UV mentes barnulás folyamat során egy speciális cukor származék (DHA – dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a barna bőr. A folyadékot, egy erre a célra kifejlesztett kopresszoros pisztollyal permetezzük a bőrödre, amely néhány perc alatt teljesen megszárad. 

A permet kozmetikai bronzosítót is tartalmaz ami azonnal láthatóvá teszi a barnaságot. Ez a kozmetikai bronzosító az első fürdésnél eltűnik és felszínre kerül a DHA által elért tartós, gyönyürű barna szín.

Az UV mentes barnítás természetes barnaságot eredményez, amivel nem csak nyáron, hanem egész évben megőrizheted nyári barnaságod!

Azoknak is alkalmas, akik fényérzékenyek, fehér, szeplős, anyajegyes, májfoltos vagy csak egyszerűen érzékeny bőrüek és szeretnének barnák lenni, de a szolárium használata nem javasolt számukra.

Előnye, hogy nem éri káros UV sugárzás a bőrödet!

A DHA bőrfelületre juttatását követően a barna szín kb. 2-3 óra múlva már látható.  A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. 

Az eredmény egy gyönyörű és természetes barna bőr.

Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd fakulni.

Előkészületek – 24 órával a kezelés előtt 

Szabadulj meg az elhalt, száraz bőrsejtektől, melyek megakadályozhatják, hogy a DHA bronzosító friss, egészséges bőrsejtekben szívódjon fel. Így a Norvell spray mélyen a bőrbe ágyazódhat, és az oxidációs folyamat során brilliánsan ragyogó, aranybarna színt eredményez. A száraz, hámló bőrréteg eltávolítása tehát miden kezelés előtt fontos. 

Amennyiben mégis száraz, hámló, vízhiányos bőrre kerül az UV mentes oldat, nem tud egyenletesen felszívódni és a fakulás során barnasága kevésbé lesz természetes, egyenetlen színűvé válik, és az eredménye is kevésbé lesz látható.

Gyantázás a kezelés előtt 48 órával tanácsos!